^

CROOZER PEPPA – az ebcirkáló

Néha a kutyusnak is szüksége van egy kis pihenésre...

Az új Ebcirkálóval a sportos gazdi és kutyusa még jobban élvezhetik a közös túrázást. Négylábú barátunknak nem kell a bicikli mellett futnia a forgalmas betonúton, hanem biztonságosan eljuthatunk vele egy nyugodt területre, ahol szabadon kitombolhatja magát. Ha elfáradt nem kell magunk után vonszolnunk a nagy melegben hazafelé, hanem a jól szellőző utánfutóból szemlélheti a tájat. Gondoljunk csak bele mennyi benzin költséget, és autótakarítást spórolhatunk meg ezzel az egy mozdulattal a bicajhoz rögzíthető, egyszerű szerkezettel!

A kutyák hamar megszokják

Kutyája boldog lesz, hogy ő egy Croozer kutya és így mindig Önnel lehet. A nagy cipzáras zsebben tárolhatja azokat a dolgokat amelyekre a hű barátnak szüksége lehet a túrázás alatt: póráz, keksz, tál, víz és az opcionális esővédő. A túra végén a CROOZER PEPPA könnyen összecsukható és a helytakarékos kivitel révén bárhol könnyen elhelyezhető.

Még egy kutya is szeret biztonságban utazni

A CROOZER PEPPA borítása cipzárral nyitható, így biztosítja hogy barátunk élvezze a menetszél hűsítő áramlását. A kutya könnyedén beugrik az utánfutóba. Az oldalakon elhelyezett gyűrűkre rögzítheti a pórázt. A hálós anyag légáteresztő és ellenáll a karcolásnak. Kutyája kényelmesen nekidőlhet a megerősített oldalfalaknak. Ha elkezd esni, akkor használhatja az esővédőt. A padlólemezbe beépített fogantyúkkal biztonságosan rögzítheti a CROOZER PEPPA utánfutót, így azt kutyaszállító ketrecként használhatja az autóban.

A CROOZER PEPPA könnyen tisztítható

Kutyája élvezni fogja az utazást és a biztonságot a párnázott szőnyegen. A szőnyeg huzata levehető hogy mosni, tisztítani, cserélni lehessen. Mindkét oldalt teljesen ki lehet nyitni, így lemoshatja a padlólemezt is. Az Ön hűséges társa a CROOZER PEPPA utánfutóban mindig szép és tiszta környezetben utazhat. Az opcionális bolygókerékkel és tolórúddal kézi kocsiként is használható.

Szakértőkkel fejlesztve!

Az "ebcirkálót" állatorvosokkal, tenyésztőkkel, kutya-oktatókkal és kutya-terapeutákkal együttműködésben terveztük. Szeretnénk itt is köszönetet mondani szakértői tanácsadóinknak az értékes tanácsokért.


Műszaki paraméterek:


Küszöb magassága 14 cm
Fejmagasság 62 cm
H x Sz x M (kerekekkel) 90 x 72 x 82 cm
H x Sz x M (összecsukva) 85 x 72 x 26 cm
Belépő nyílás mérete 32 x 53 cm
Alapterület hossza 75 cm
Terhelhetőség (max.) 35 kg
Kerekek mérete 16” küllős
Szín ananász sárga
Súly 13,8 kg

CROOZER

Élmény a családnak, élmény a kutyának!